Производител: Gamers
SKU WW1033
Наличност: В наличност
17,99 лв.

Възможни опции

Количество

Инструкции за пране:

Тъй като всички наши тениски са направени на ръка и по поръчка, съветваме ги да ги перете на не повече от 30 °C. Използването на сушилня не е препоръчително, поради голям риск от нарушаване на щампата. При нужда, гладете винаги от обратната страна на щампата. Тениски с flex  печат / щампа, която изгледжа "по-дебела" или "гумена", не се гладят върху щампата.

Инструкции за връщане:

Молим, уточнете точните Размери на тениските ПРЕДИ да направите своята поръчка. Ако имате нужда от допълнителна помощ - може да ни пишете в FB Messenger на email sales@tee.bg да ни се обадите телефона или да използвате контактната форма в тази страница.

Тениските, които изработваме са направени по поръчка, за всяка отделна поръчка в сайта, дори когато не са персонализирани, дизайна не е  променян за всеки клиент. В този смисъл, продуктите попадат в Чл. 57. от Закон за Защита на Потребителя. Съобразно това, Tee.bg си запазва правото да не уважи молба на потребителя за разваляне на договора от разстояние.

Доставки и изработки на едро:

За поръчки над 4 бройки или специални поръчки и разработки - моля свържете се с нас за да уточним подробностите. Поръчките на едро получават допълнително уговорена отстъпка според вида на поръчката.

Размери:

Показваме размери на всички видове тениски под основната картинка на продукта. В случай, че не можете да се ориентирате или не виждате размери - моля обърнете се към нас на sales@tee.bg.

Доставка и проследяване на пратка:

Обикновено изпращаме поръчките от клиенти на втория или третия работен ден, след като поръчката е получена в сайта. Обновяваме статусите на поръчките в системата, за което клиента получава актуална информация за статута на неговата поръчка и движението й. В големи населени места поръчките се получават до 3-тия работен ден, или до 1 ден след изпращането на пратката.


World of WarCraft - Бяла тениска с принт, с флага Алианса на хората в света на  World of Warcraft и забавен надпис в превод "Тук сам само, защото играта ми е флайн (Игра на думи - Света ми е офлайн, като всъщност World означава Света на английски, но Realm също - тоест, излязъл си в "чуждия" свят, защото твоя го няма) | WoW Aliance лого

Въсможна е и персонализация! Пишете на лично!

Сподели мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тук ще намериш още тениски, които може да ти се сторят доста интересни...