Харесай и добави в любими! Бутон сърце - добави в любими. Поръчай Бутон количка за пазаруване - поръчай.
Производител: tee.bg
SKU F1000
Наличност: В наличност
18,99 лв.

Възможни опции

Количество

Имаш въпрос?

Инструкции за пране:

Тъй като всички наши тениски са направени на ръка и по поръчка, съветваме ги да ги перете на не повече от 30 °C. Използването на сушилня не е препоръчително, поради голям риск от нарушаване на щампата. При нужда, гладете винаги от обратната страна на щампата. Тениски с flex  печат / щампа, която изгледжа "по-дебела" или "гумена", не се гладят върху щампата.

Инструкции за връщане:

Молим, уточнете точните Размери на тениските ПРЕДИ да направите своята поръчка. Ако имате нужда от допълнителна помощ - може да ни пишете в FB Messenger на email sales@tee.bg да ни се обадите телефона или да използвате контактната форма в тази страница.

Тениските, които изработваме са направени по поръчка, за всяка отделна поръчка в сайта, дори когато не са персонализирани, дизайна не е  променян за всеки клиент. В този смисъл, продуктите попадат в Чл. 57. от Закон за Защита на Потребителя. Съобразно това, Tee.bg си запазва правото да не уважи молба на потребителя за разваляне на договора от разстояние.

Доставки и изработки на едро:

За поръчки над 4 бройки или специални поръчки и разработки - моля свържете се с нас за да уточним подробностите. Поръчките на едро получават допълнително уговорена отстъпка според вида на поръчката.

Размери:

Показваме размери на всички видове тениски под основната картинка на продукта. В случай, че не можете да се ориентирате или не виждате размери - моля обърнете се към нас на sales@tee.bg.

Доставка и проследяване на пратка:

Обикновено изпращаме поръчките от клиенти на втория или третия работен ден, след като поръчката е получена в сайта. Обновяваме статусите на поръчките в системата, за което клиента получава актуална информация за статута на неговата поръчка и движението й. В големи населени места поръчките се получават до 3-тия работен ден, или до 1 ден след изпращането на пратката.


Тук имате възможност, да направите поръчка на тениска с дизайн по избор - персонализиран, какъвто вие си решите:

Тениската може да съдържа практически всичко:

 • Може да е бяла или черна;
 • Може дизайна да е отпред, отзад или от двете страни;
 • Може да съдържа фрази, изречение, слоган или друго;
 • Може да съдържа цифри и букви, дати и т.н.;
 • Може да съдържа катирка - монохромна, едноцветна или цветна;


Как да направя поръчка:

 • Обмислете основния цвят на тениската - подложката;
 • Обмислете дизайна, като решите дали щампата да е от пред, отзад или от двете страни;
 •     В случай, че е от двете страни, решете дали да са различни дизайните или едни и същи от двете страни;
 • В случай, че искате някой определен шрифт - може да изберете някой от тези, които сме ползвали за нашите дизайни или да погледнете в https://fonts.google.com/
 •     Ако дизайна е на Кирилица - сложете Филтър за Кирилица в Google Fonts
 •     Ако дизайна е на Латиница - няма нужда да слагате никакъв филтър в Google Fonts


След като сте готови със своя дизайн - направете поръчката, като в полето КОМЕНТАР: опишете Вашия дизайн максимално подробно!

След като получите email с потвърджението на Вашата поръчка - също ни изпратете email, в който отново описвате Дизайна, който желаете, или пък ако сте направили рисунка на някаква програма - приложете и нея.

Ако сте дизайнер или имате такива умения - изпратете ни файла в имейла в PNG, PSD, AI или Corel.

Сподели мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тук ще намериш още тениски, които може да ти се сторят доста интересни...