На тази страница са поместени условията за стандартна и Безплатна Доставка на тениски от Tee.bg. Всички условия са съгласувани с действащото в Република България законодателство изаконодателството на Европейския Съюз.


Дефиниции:


 • ПРОДАВАЧ от тук надоле се нарича интернет магазина tee.bg или фирма Тии БГ ЕООД, едноличен собственик на tee.bg
 • КЛИЕНТ е всеки потребител и/или клиент на сайта, като под клиент се разбира всякодееспособно лице, направило и завършило ПОРЪЧКА и съгласило се с Общитеусловия на сайта.
 • ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН е интернет сайта tee.bg, собственост на Тии БГ ЕООД,който служи, като посредник или виртуална платформа за предлагане и продажба настоки и услуги на частни лица и фирми, според ЗЕТ, ЗЗП и ЗЗД (за юридическилица).
 • КУРИЕР – всяко лице (включително юридическо лице) упълномощено от tee.bg даразнася и превозва пратки свързани със стоки и услуги предлагани от сайта.Най­често фирмите, с които работим са Еконт и Спиди.
 • ДОСТАВКА - действията свързани с логистичното транспортиране на стока (тениска) от обекта или склада на Продавача до Клиента.


Доставка на тениски на територията на България:

Поръчаните продукти се получават на територията на България с оторизиран Куриер, като можем дадоставим твоята поръчка на тениска до всяка точка на България.
За всяка поръчана тениска, имаш право да прегледаш пратката, при получаването й.
При потвърждаването на поръчката на наш сътрудник, можеш да уточниш предварително датата надоставка на тениската или дрехата, като ако денят по подразбиране не е удобен за теб, можеш дапосочиш друг, който би бил по удобен.
Адреса за доставка остава този, който си посочил в параметрите при поръчката в Електронниямагазин, освен ако при потвърждението на поръчката не се уговори друго, допълнително.


Цени за доставка на територията на България:


 • Доставка до офис на Еконт посочен от Клиента е 3,20 лева + 1% от стойността на поръчката. Пример: Поръчката е за бяла тениска за мъж на стойност 17.00 лева, то сумата, коятосе дължи за доставка е 3,20 + 0,17 лева (или общо 3,37 лева). Общо трябва дазаплатите на куриера 20.37 лева.
 • Доставка до адрес на Клиента, за големите градове където има локални офиси на Куриеритее 5,04 лева + 1,9% от стойността на поръчката. Пример: Поръчката е за черна тениска за жена на стойност 20.00 лева, то сумата, коятосе дължи на куриера за тениската 5,04 + 0,38 лева (или общо 5,42 лева). Общо трябвада платите на спедитора 25,42 лева.
 • Доставки до малки населени места, които нямат локален офис на Еконт или Спиди и сеобслужват по График са с допълнително споразумение, между Електронния магазин (Продавача) и Клиента.

ВАЖНО: Върнати от Клиент пратики с наложен платеж не се приемат (изключение правят такива, при коитотова е уговорен писмено).


­

Разплащане: методите на разплащане са:


Наложен платеж – получаване на стоката и плащане едновременно в офис на Куриер или надомашен адрес, според параметрите на поръчката.

Банково плащане – плащане предварително, по банкова сметка, преди да бъде извършенапоръчката и доставката.


Пълни условия за доставка на tee.bg в България:

Срокове за изработка и доставка

Към момента, обичайните сроковете за изпълнение на поръчки и доставка на тениски са следните:

За поръчки, направени до 16.00 часа на същия ден - поръчката се обработва и изпълнява в рамките на 1 работен ден, като доставката е до 4-рия работен ден. Т.е. ако поръчате в Понделеник до 16.00 часа, доставката ще бъде извършена най-късно Четвъртък.

За поръчки, направени след 16.00 часа на същия ден - поръчката се обработва и изпълнява в рамките на 2 работни дни, като доставката е на 4-тия работен ден. Т.е. ако поръчате в Понеделник след 16.00 часа, доставката ще бъде извършена най-късно в Петък.

За поръчки, направени в неработен ден (почивни дни и празниците), пратките се обработват и изпращат на първия работен ден - тоест се получават най-късно на Третия работен ден, обикновено до Втория работен ден.

Посочените срокове са обичайни за нашата работа и не са задължителни, като tee.bg си запазва правото да обработва и изпраща поръчки на клиенти в позочения от Закона срок (ЗЗП и ЗЕТ).

Начини и цени за доставка

Доставките могат да бъдат извършени по следните начини:

 • от наш служител-куриер
 • от оторизирана куриерска фирма - Еконт, Спиди или Рапидо
 • доставките от куриерска фирма могат да бъдат до Офис на Куриер или до Адрес на клиента.
 • могат да се издължат от офиса ни в София

Цените на доставките са както следва:

 • доставка до Адрес се заплаща с цена 6.50 лева
 • доставка до Офис на Еконт или Спиди се заплаща с цена 3.99 лева

Условия за безплатна доставка

При поръчка на тениски на стойност над 49.99 лева доставката е Безплатна и за сметка на tee.bg

Експресни поръчки

Приемаме експресно изпълнение на поръчки за тениски с щампи от клиенти, при условие че поръчката е направена до 14.00 часа на същия ден. В този случай, изработката на тениската се осъществява на същия ден, изпращането също, а доставката на следващия работен ден.

Пример: поръчваш в Петък до 14.00 с услугата включена - получаваш в Събота на адрес или офис на Еконт или Спиди.

Услугите за получаване в Събота имат увеличение в куриерската такса, според тарифата на куриерската фирма.


! ВАЖНО: Условията за изпълнение на доставката в срок важат само за градове и села на територията на България, където има Офис на Еконт, като в останалите случаи, доставките са според графика на куриерската фирма за разнос!

Всичик посочени цени са с включен ДДС!


Пълни условия за доставка на tee.bg извън България:

Доставяме и извън България в територията на Европейския съюз и извън него.

Доставката извън българия на тениски се извършва СЛЕД плащане на тениската и Транспорта.

Доставката е за сметка на клиента и се извършва по тарифите на куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ.